THE DEFINITIVE GUIDE TO ISTIRIDYE MANTAR TOHUMU

The Definitive Guide to istiridye mantar tohumu

The Definitive Guide to istiridye mantar tohumu

Blog Article

Mantarlar toprakta yetişmezler diğer bitkiler gibi fotosentez yapamazla bundan dolayı bitkilere yapışık olarak doğada ağaç diplerinde yetişirler.

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the most effective YouTube experience and our newest attributes. Learn more

Hava akışını sınırladığı için mantarları dolaplara koymak tercih edilmemelidir. Mantarları odaya koymak ve perdeleri çekmek daha iyidir. Odadaki ışığın az olması, mantar kafalarının erken “sabitlenmesinin” engellenmesinde lawnımcı olur.

Mevsiminde toplanıp, güneşte kurutulan yabani kuzugöbeği mantarını listemizde bulabilirsiniz. one hundred gr olarak paketlenen mantarlarımızdan dilediğiniz miktarda satın alabilirsiniz.

Mantarların gelişmeyi sevdiği yağmur veya nemli koşulları simüle ederek alt tabakanızı her gün nemlendirmek için temiz su içeren bir sprey şişesi kullanılmalıdır.

Mantar üretmeye karar verdiniz ve poşet arıyorsanız 30x60 poşetlerimiz hem istiridye mantarı için hemde diğer mantar uygulamalarınız için idealdir.

Başınızı yesin mantarınız bu ne be basit bir konuyu anlaşılmaz hale getirip birde tarif diye anlatmaya utanmıyor musunuz pislik herifler ya adam gibi anlatın ya def olup gidin insanlarla alay etmeyin be

Her kullanımdan sonra elbiseler kağıtlara sarılıp otoklava veya kurutma dolabına yerleştirilmeli ve burada one hundred thirty C 'de iki saat süreyle steril hale getirilmelidir. Sterilizasyon süresi sonunda kağıda sarılı şekilde çıkarılıp temiz bir dolapta tekrar kullanıma kadar kapalı muhafaza edilmelidir.

Eğer bulunduğunuz bölge soğuksa ya da çok sıcaksa bu sıcaklığa geleceği mevsimi mutlaka beklemeniz gerekiyor. Ülkemiz için genel ekim zamanı olarak önerilen ise sonbahar ayları ya da yaz sonu oluyor, aklınızda bulunsun.

İstiridye mantarı, alt tabakadan bükülerek koparılmalı ya da bir makas lawnımıyla bu işlem yapılmalıdır. Toplanan mantarlar buzdolabında hava geçirmez bir kapta saklanmalıdır.

Elde edilen besinler sayesinde yemeklerinize lezzet kazandırır. Tek başına kızartma ve ızgara olarak tüketildiği gibi özellikle et yemeklerinde, sotelerde kullanılan lezzetli bir gıdadır. Hobi olarak yetiştirmenin yanı sıra ticari olarak da yetiştirebilir ve satabilirsiniz. Olgunlaşan mantarları hasada uygun bir şekilde toplayıp organik yemeyi seven seven dostlarınıza hediye edebilirsiniz. Saklama koşullarına dikkat ederek uzun süre taze muhafaza edebilir ya da toplayıp pişirebilirsiniz. İstiridye mantarı satarken dikkatli olmanızda fayda vardır. Yetiştiriciliği devamlı ve rutin yapmaya başladığınızda oldukça karlı bir iş haline getirebilirsiniz. Müşterilerin çoğu hem yetiştirmenizi hem de bu besini tüketmenizi tavsiye eder. Bu ürünü satın alırken oldukça güvenilir bir yerden aldığınızdan emin olmanız gerekir. Bu sebeple Trendyol'a gönül rahatlığı ile güvenebilirsiniz. Bu eğlenceli ve bir o kadar da zevkli serüvene katılmak isterseniz Trendyol on-line alışveriş avantajlarıyla bu ürünü sipariş edebilir ve satın alabilirsiniz.

İstiridye mantarı yetiştiriciliği için istiridye mantarı yetişme sistematiğini iyi kavramak gerekir. İstiridye mantarı doğada kavak ve kayın ağacı köklerinde, nemli, serin, oksijeni bol ve karanlık ortamda yetişen bir mantardır. Dolayısıyla en excellent yetişme koşulları da doğal ortamındakine yakın olmalıdır.

Bu kadar lezzetli, sağlıklı ve istiridye mantar tohumu yetiştirmesi kolay olan bir mantarı tohum olaraksize sunmamak olmazdı. Kuzu göbeği mantarı tohumu ile sizler de kendimantarınızı organik biçimde yetiştirebilir, bu işin ticaretini yapabilirsiniz.

Web olarak, doğal ve organik kurutulmuş Carolina Reaper biberi ve en iyi kullanım tavsiyelerini müşterilerimize sunuyoruz. Siparişinizi verin ve evinizde dünyanın en acı kurutulmuş biberini deneyin!

Report this page